Tekenkunst

Afbeelding invoegen  
Vrijheid. Het spel van patronen in ritme en ruimte, dat is waar mijn werk over gaat. Ik wil ruimte laten en de lucht zien. 
 
In mijn werk dienen zich vaak dieren aan terwijl ik teken.
Ik kijk, ik voel en ik teken, om te zien wat ik denk. Mijn tekeningen willen prikkelen en licht provocatief zijn.
 
Ik werk op papier, op keramiek en porselein en op doek, met inkt, kleurkrijt en potloden, en met water en verf. Soms werk ik digitaal. 
 
Freedom. Play of pattern in rhythm and in space, that is what my work is about. I want to allow space and to see the sky.

Animals appear in my work often, as it goes along. I watch, I feel and draw, to see what I think. Final drawings want to stir up and might be a bit provocative.

Works on paper, on porcelain and on canvas are made with ink, crayons and pencil, paint and water. Sometimes I make digital work.

Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
Tekenen maakt gedachten zichtbaar. In mijn tekeningen onderzoek ik de verhouding tussen mens en natuur. Hazen en andere dieren die zich in mijn denken aandienen, teken ik in contexten die tot je verbeelding spreken.
Afbeelding invoegenAfbeelding invoegenAfbeelding invoegen
de filosoof                        de wachter                         haas uit de maan
Met mijn tekeningen wil ik grenzen (laten) verleggen, om plezier te beleven en vooral om ideeën sterk en helder te maken.
Tekenen geeft ruimte in je hoofd. Met mijn schetsboek of op losse vellen werk ik met iets dat tekent, ik kijk naar wat groeit en bloeit en ik schets patronen en ritmes die zich tonen in wat leeft of heeft geleefd.